top of page

Pimpen, linnengoed kast

Lelijke dingen kun je mooi maken


Daar stond hij dan, in mijn hal, vreselijk lelijk te wezen. De kast die ik gebruikte voor het beddengoed uit de kamers. Onmisbaar en praktisch, maar heel erg lelijk vond ik hem. In eerste instantie dacht ik erover om een andere kast te kopen bij een tweedehandszaak, maar diegene die er al stond was op maat gemaakt zodat hij prima op zijn plek paste en had bovendien ook een behoorlijke inhoud.

Ik besloot de kast te pimpen en begon met het hout te schilderen in lindegroen. Vervolgens beschilderde ik de deuren met zowel een kip als een haan. Daarna bracht ik nog wat donkergroene accenten aan en bevestigde kippengaas op de deuren.

Voor diegene die het schilderen van een afbeelding moeilijk vindt, men kan natuurlijk ook sjablonen gebruiken om een kast of meubel te pimpen. Op internet vind je er tal.


Kijk bijvoorbeeld eens op:

https://www.dressitup.nl/webshop/sjablonen/verfsjablonen-meubels/dieren


Kast voor en na

104 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page