top of page

Naambord B&B


Mijn huis ligt op een kilometer van een stadje en er gaat een smal teerweggetje omhoog dat naar mijn B&B leidt. Deze weg is tevens onderdeel van een wandelroute die naast mijn huis de heuvels in gaat. Op 50 meter afstand van mijn huis wilde ik een bord met naam. Allereerst om nieuwe gasten te verwelkomen maar ook om tegen te gaan dat mensen die willen gaan wandelen de auto naast mijn huis zouden parkeren.


Het bord met de rozen was het eerste bord dat ik heb gemaakt. Gek op bloemen en met name op pioenrozen besloot ik deze als achtergrond voor de B&B naam te gebruiken. Het bord stond 2 jaar maar toen de pioenrozen op een grafboeket begonnen te lijken door invloed van de zon, moest ik het bord vervangen door een nieuw exemplaar. Hoe mooi ik de roze en rode tinten ook vond, het paste eigenlijk niet bij het grote gele huis. Dus besloot ik de kleur van het huis terug te laten komen op het bord, zo ook het logo van de website In plaats van de pioenrozen schilderde ik de oranje kelken die de gevel van het huis sieren en de hele zomer in bloem staan.


Ook dit bord voldeed een jaar of twee en hoewel de kleuren door het grbuik van botenlak bewaard bleven,begon de houten plaat langzaam te rotten. Wederom ging ik aan de slag met een nieuw bord en besloot dezelfde kleuren te gebruiken maar de bloemen wat meer uit te werken. Bord is klaar, nu alleen nog iemand zoeken die het voor me op gaat hangen.


174 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page