top of page

Museo de esculturas eróticas

Updated: Nov 4, 2022Park met Erotische beelden

Op weg naar het vulkanische park zagen we een bordje met de naam museum Can Bosc. We besloten daar een kijkje te nemen. De afslag die wij namen bracht ons tot een ijzeren poort met daarin een draaigedeelte. Daar was het entree en toen wij een paar euros in het daarvoor bestemde kastje doneerde kregen wij toegang tot het park.


Dit museum bevindt zich in de open lucht, in ongeveer veertigduizend vierkante meter bos dat op zichzelf een kunstwerk is vanwege de vormen en kleuren van zijn geografische kenmerken, paden en kliffen. Wandelen, cultuur en erotiek in één, zeer compleet. Er zijn meer dan 100 van de meest originele sculpturen te ontdekken, al dan niet erotisch. Dus maak je klaar om in paniek te raken.


Zodra je binnenkomt, vind je een ezel die je heel gelukkig verwelkomt. Er zijn geen pijlen om te volgen, alleen je nieuwsgierigheid. Op het terrein kun je kennis maken met de man die zijn fantasieën heeft omgezet in beelden. De natuur is prachtig, de beelden laten je verbazen en als je moe bent van alle indrukken kun je een drankje doen bij een klein barretje op het terrein.


Echt een belevenis!!!


Adres

Carr. de Mieres, km 25.5, 17834 Porqueres, Girona210 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page