top of page

Mas Pitra gaat weer open!

Updated: Feb 12


Kom mijn leven bekijken en genieten van Catalonië.

Het mag duidelijk zijn dat een B&B hard werken is, zeker als je het alleen moet doen. Daarom zou ik iedereen willen adviseren het samen met iemand anders op te pakken. Helaas is dit niet altijd mogelijk en heb ik ze op Tinder tot op heden ook niet kunnen vinden.


B&B vol liefde

Oh wat smul ik van dat programma, bijna verslavend vooral het tweede seizoen. Toen men nog met dit programma moest beginnen kreeg ik mijn eerste uitnodiging. Hoe ze er nu achter komen waar de vrijgezellen rondlopen is mij nog een raadsel. Eerlijk is eerlijk, ik heb even getwijfeld want ik denk dat het een behoorlijk positieve impuls zou kunnen geven aan de B&B. Maar ik was min of meer verwikkeld in een beginnende relatie en ook een beetje huiverig voor de TV-opnames.


Afgelopen najaar kreeg ik wederom een mail, of ik nu wel mee wilde doen. Mij relatie was over en een handige man hard nodig dus ik heb het heel even overwogen. Uiteindelijk toch maar niet. Ik had net de heftige beelden van Astrid uit Oostenrijk mogen zien en ik denk dat mijn karakter nog wat heftiger is dan dat van Astrid. Leuke TV dat wel. Ik zou volgens zeggen, een hele goede kandidaat zijn geweest, zeker met een ex met een grote mond, wonend in mijn huis en met wie ik de nodige discussies heb. Vandaar ook een ex.


Het gemis

Begin vorig jaar had ik er precies 10 jaar opzitten in mijn B&B. Het harde werken en de onzekerheden van de Corona tijd deden mij besluiten een break te nemen. Ik ging een luxe vakantiehuis verhuren, me verdiepen in wijn en bijbehorende reisjes en had het huis een heel jaar voor mezelf. Toen het zomer werd, lag het zwembad er triest bij omdat het niet werd gebruikt. Er waren geen gasten om voor te zorgen en ik had bovendien geen enkel contact met de gasten uit het vakantiehuis omdat ze alleen om de sleutel vroegen. Het gemis was daar. In mijn grote huis horen gasten en ik ben een persoon die graag druk is.


Een nieuw jaar!

Mas Pitra gaat weer open en met hernieuwde energie ga ik mijn gasten weer blij maken, dit keer met heerlijke nieuwe wijnen, nog meer tips over restaurants en de omgeving, nog meer taart en alles ga ik weer delen op dit Blog. Ik hoop heel veel nieuwe en bekende gasten te gaan ontvangen maar ik ga er in ieder geval een feestje van maken.


KORTING

Inmiddels heb ik een behoorlijk aantal Blog volgers waar ik heel blij mee ben. Voor iedereen die mijn blog volgt, geef ik bij een boeking in mijn huis 15% korting.

Kijk even op mijn site www.maspitra.net


Kom je kijken hoe ik mijn leven in het echt is, stuur mij dan een berichtje.

meandthebandb@gmail.com

192 views2 comments

Recent Posts

See All
bottom of page