top of page

Make-over Varkenskamer

Updated: Sep 16, 2018

Kamer voor 3 personen


Varkenskamer.

Na de koeienkamer was de tweede kamer voor 3 personen aan de beurt, deze doopte we varkenskamer, temeer omdat ik dol ben op deze dieren. Onderstaand een foto van de oude situatie;Ik denk dat deze kamer voor mij wel het meest aan een make-over toe was. De mintgroene kleur op de muur heb ik nooit begrepen. Behang heb ik altijd mooi gevonden, maar de muren zijn niet vlak dus dat was niet mogelijk. In twee kleuren, te weten beige en grijs, heb ik strepen op de muur geschilderd. Vervolgens heb ik de gele gordijnen vervangen door grijze (gemaakt van en goedkope coupon van de markt). Omdat ik niet alles vol wil hangen met schilderijen en nog geen tijd had voor het maken van een hoofdbord heb ik een tekst op de muur geschilderd.

Vervolgens heb ik een oude kast gekocht en deze oud groen geschilderd (met lichte ornamenten) als vervanging voor de bestaande kast. De eetkamerstoelen heb ik opnieuw bekleed. Een grenen bankje heb ik grijs geverfd en voorzien van kussens.

Ook de nachtkastjes komen van de tweedehands winkel uit girona. Deze maakte ik oudroze. Hoewel er spotjes boven het bed hangen, erg lelijk maar wel praktisch (moet ik nog ene keer vervangen door mooiere exemplaren) heb ik voor de gezelligheid nog twee lampen op de kastjes gezet.

Dan nog wat accessoires in het teken van het varken. Wat schilderijen van, hoe kan het ook anders varkens en niet te vergeten een collage met kaarten van varkens en voila..... de varkenskamer.


Het eindresultaat
50 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page