top of page

Makeover met een klein budget, deel IV

Updated: Sep 16, 2018De B&B kamers worden onderdeel van het appartement.

Op de begane grond waren waren twee gastenkamers, waarvan eentje behoorlijk klein. Hoewel de kamer wel een eigen badkamer had vonden we dat het vanwege zijn grootte niet meer voldeed aan de eisen van deze tijd. Deze kamer is dan ook uiteindelijk de reden geweest dat we de hele beneden verdieping hebben omgebouwd tot appartement.
Toen ik de kosten voor de latex te hoog vond, verf is in Spanje veel duurder dan in Nederland, ben ik een kleur gaan mengen met de restanten die ik overhad. Goedkoop en het werd ook best een leuke kleur. Ik heb er alleen niet over nagedacht dat zelf mengen ongemakkelijk is als je nog eens iets moet overschilderen.


De nieuwe kamerIk heb deze kamer gedecoreerd met engeltjes, daar ben ik altijd al weg van geweest. Omdat de kamer geen plaats had voor een kledingkast hebben we planken opgehangen en een stok met hangertjes. Voor de planken heb ik doorzichtige gordijnen gehangen zodat de kleding toch een beetje uit het zicht hangt. Een tweedehands kastje dat oud groen is geschilderd heb ik geplaatst in een verloren hoek. Uiteraard staan er wat engeltjes op. De dekbedhoezen zijn van IKEA


16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page