top of page

Makeover met een klein budget, deel I

Updated: Sep 15, 2018


Een huis huren maar niet weten voor hoelang dat is geen ideale situatie, eentje die vraagt om een makeover met beperkt budget.

De masia was al ingericht en jaren in gebruik geweest als B&B. Ik kon mij echter helemaal niet vinden in de stijl en besloot alles opnieuw te in te richten en te decoreren.


Het eerste project was de beneden etage. Hier bevonden zich twee 2 persoons- gastenkamers, een hele grote eetkamer, een kleine televisiekamer en een bijkeuken. Omdat de kamers beneden veel last hadden van geluiden uit de eetkamer besloten we de hele benedenetage te verbouwen tot een zelf-catering appartement. Als eerste werd de keuken onder handen genomen.


Deze werd gemaakt van gebruikt steigerhout in de ruimte die voorheen was ingericht als TV kamer

Foto zoals het was

Nieuw situatie

Naast de keuken bevindt zich een kleine bijkeuken die we ook hebben aangepast met steigerhout.Het steigerhout dat we hebben gebruikt komt uit Nederland. We hebben de keuken blauw geverfd en de bijkeuken beige. Het fornuis dat in de keuken is geplaatst was al aanwezig. evenals de koelkast en wasmachine. De schilderijen en de gordijnen heb ik zelf gemaakt.

31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page