top of page

Makeover gastenkamer

Updated: Sep 17, 2018

Kamer voor 3 personen


Koeienkamer.

De gastenkamers liggen op de eerste verdieping en als eerste hebben we een 3-persoonskamer aangepakt. Onderstaand een foto van de oude situatie;Alle kamers hebben we een rustieke uitstraling willen meegeven. We hebben gebruik gemaakt van natuurtinten en veel hout. De muren zijn geschilderd in een zachtgroene tint. Groen zorgt voor rust in een slaapkamer. De bedden zijn gemaakt van steigerhout en hebben ook een hoofdboard, gemaakt in steigerhout. Dat geeft de meubels een robuustere uitstraling. Dit past weer goed bij de authentieke stenen muren.


Vervolgens heeft de grenen kast een grijsblauwe kleur gekregen en is (nietdekkend) geschilderd met verdunde verf op waterbasis. Deze kleur komt weer terug in de gordijnen en kussens.


Boven het 2-persoonsbed heb ik een koof laten maken van ijzer die ik heb bekleed met een groen linnen stof. Stoffen geven meer warmte aan een kamer.


Het tafeltje is ook vervangen door een exemplaar van steigerhout en de stoelen zijn geverfd met olieverf in de kleur crème .


Alle deuren in het huis heb ik in hoogglans gebroken wit geverfd. De sierlijsten op de deuren hebben een matte leverkleur.


Omdat ik schilderijen maak van dieren heb ik de kamers een dierenthema meegegeven en uiteraard hangen er in deze kamer schilderijen en aquarellen van koeien.


Het eindresultaat


24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page