top of page

Make-over Paardenkamer

Updated: Dec 14, 2018

Kamer voor 4 personenPaardenkamer

De volgende en laatste kamer voor 4 personen werd de paardenkamer. De grootte en indeling is vergelijkbaar met de ezelkamer. Fotos van de oude situatie;
De gele muren zijn zachtgroen geschilderd. De lijst van het paarden schilderij boven het bed heeft dezelfde kleur.

De kast heb ik geschilderd met beige hoogglans verf en wat accenten aangebracht met gebroken wit. De stoelen zijn geschilderd in een cremekleur. In de hoek staat een oude stoel die ik opnieuw heb bekleed, erboven hangt een western hoofdstel. In de uitverkoop bij Zara home vond ik twee schermerlampen met als voet twee paarden. De witte lampenkappen heb ik rood geverfd, een kleur die terugkomt in de gordijnen. Boven het bed hangt een gebroken witte klamboe die is besteld via internet.


Achter de twee eenpersoons bedden heb ik houten bedhoofden geplaatst. Deze vond ik bij ene tweedehands winkel en zijn geschilderd in de kleur van de kast en de binnezijde heb ik bekleed met de stof van de gordijnen. Lampjes erboven en natuurlijk wat aquarellen met paarden.

De lamp is vervangen door een kroonluchter die ik heb geverfd.


Op de kast staat ter decoratie een oud ponyzadel, houten karretje met paard en een blik in de kleur van de kamer.

Gordijnen zijn wederom gemaakt van oude gordijnen uit een vorig huis. Schilderijen en aquarellen dit maal met het thema het paard.


De witte badkamer is rood geverfd, in een kleur uit de gordijnen. De spiegel is beplakt met stukjes tegel, gordijnen zijn vervangen door creme met een strook van de gordijen uit de kamer.


Het eindresultaat105 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page