top of page

Make-over Ezelkamer

Updated: Sep 17, 2018

Kamer voor 4 personenEzelkamer.

Na de twee kamers voor 3 personen waren de kamers voor 4 personen aan de beurt. Als eerste namen we de ezelkamer onder handen. Fotos van de oude situatie;De Ezelkamer moest er komen omdat de Ezel (Ruc) natuurlijk het symbool is voor Catalonie.

De kamers zijn behoorlijk groot dus je kunt er van alles van maken. De gele muren zijn grijsblauw gemaakt. De kast heb ik eerst wit geschilderd, vervolgens beige, opgeschuurd en met antiekwas bewerkt. De stoelen zijn geschilderd met kalkverf in een paarse kleur. In de hoek heb ik een schommelstoel neergezet eveneens geschilderd met de paarse kalkverf. Stoelen heb ik voorzien van (zelfgemaakte) kussentjes

De lamp is vervangen door 3 glazen exemplaren van ikea en als groepje opgehangen. Bij de enkele bedden zijn chromen bedlampjes opgehangen.


Op de kast staat ter decoratie een oude tak uit een wijngaard en ernaast hangt een krans met dennenappels.

Nachtkastjes zijn van steigerhout met manden van ikea. Daarop staan handgemaakte lampen van olijfhout. Het bedhoofd heb gemaakt van MDF dat is bekleed met een beige linnen stof en

gecapitonneerd met houten knopen.

Gordijnen zijn wederom gemaakt van coupons afkomstig van de markt. Schilderijen en aquarellen dit maal met het thema de ezel.


Het eindresultaat34 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page