top of page

Meandthebandb

Mas Pitra s-n

17850 Sant-Ferriol

Girona - Spain

meandthebandb@gmail.com

0034 682725855

IK BEN ELLEN-MARIE

In het jaar 2007 besloot ik mijn leven voort te zetten in Noord-Spanje. Zonder droom en zonder plannen kwam ik in Catalonië terecht. Ik ben gebleven na een vakantie van twee weken.

Ik had aanvankelijk een winkel in het centrum van het stadje Besalu, maar dat lag niet echt mijn hart. Na 6 maanden sloot ik de winkel en begon een bedrijf in de verhuur van vakantiehuizen. Daarbij specialiseerde ik mij in de typisch Catalaanse boerderijen die werden verhuurd als Bed en Breakfast of vakantiewoning. Ik kwam op de mooiste plaatsen en ging van het land houden.

In het jaar 2012 verhuisde ik naar een de prachtige masia Mas Pitra, voorheen een B&B die al enige jaren was gesloten. Met mijn toenmalige partner ben ik de B&B nieuw leven in gaan blazen en zijn we die zomer voorzichtig van start gegaan. Het verhuren van vakantiewoningen maakte plaats voor het werk in de B&B en hetzelfde jaar zijn we ook gestart met het maken en verkopen van meubelen uit steigerhout.

In het jaar 2015 zijn mijn partner en ik uit elkaar gegaan en run ik de B&B alleen.

Inmiddels heb ik enorm veel ervaring opgedaan met het ontvangen en pamperen van de gasten en deze ervaring wil ik graag delen met anderen.

Op dit blog vind je tal van zaken waarmee je te maken krijgt in een B&B en die je kunnen helpen om een snelle en succesvolle start te maken.

Kan ik je ergens mee helpen of ben je geïnteresseerd in een van mijn aanbiedingen, neem dan contact met mij op.

 

CONTACT

U bericht is verzonden

bottom of page